iTOVi-scanneren

iTOVi-scanneren er den kuleste duppedingsen jeg noen gang har brukt! Den er min veiviser i oljeverdenen og forteller meg hva kroppen min trenger av eteriske oljer og andre doTerra-produkter – akkurat her og nå. Ved hjelp av moderne teknologi får jeg ut en rapport på telefonen som alltid vet hva som er best for meg. Og den er skremmende treffsikker – hver gang.

Når du har testet ut oljene som står beskrevet i bøkene og ikke får resultater – da skal du bruke iTOVi! Altså – du kan bruke scanneren oftere altså. Men når intet annet nytter så skal du se at iTOVi viser vei. Har jeg fortalt historien om hun som var på ferie og ble syk? Hun scannet seg og tenkte «den rapporten stemmer ikke. Scanneren skjønner ingenting!» Så hun forsøkte oljene i boka. Uten resultat. Ingen bedring. Så ga hun oljene scanneren hadde foreslått – en sjanse. Gjett hva som skjedde?

Hun merket bedring med én gang og ble helt fin – raskt. Dette er så utrolig kult! Og det viser at teknologien noen ganger er smartere enn oss. Uansett hvor mye erfaring og kunnskap vi har.

Jeg husker da jeg vurderte om jeg skulle skaffe meg iTOVi sin scanner. Det største argumentet mot å ha den, var at jeg var redd for at en scanner ville gjøre kunnskapen min overflødig. Det morsomme er jo at det største argumentet mitt MOT å kjøpe den, ble ett av de sterkeste argumentene FOR å kjøpe den.

Scanneren fra iTOVi har lært meg utrolig mye om oljer. Hvordan? Hver gang jeg scanner noen går vi gjennom rapporten sammen. Vi ser på hvilke oljer/produkter som blir anbefalt og vi prøver å finne ut av hvorfor nettopp disse produktene kommer opp. Én gang scannet jeg ei dame som følte at hun tisset piggtråd. Dette var grunnen til at hun ble scannet. Topp 1 oljen som kom opp var ZenGest! Denne oljen hadde jeg jo aldri tenkt på at kunne brukes i hennes situasjon. Når jeg tenker nærmere etter så virker ZenGest løsende på slim. Og hvis man tar på seg de kinesiske brillene og leser om damp i blæra, så er jo ZenGest midt i blinken. Da hun svarte bekreftende på at hun hadde grumsete urin visste jeg at scanneren hadde lært meg noe nytt og spennende.

Om du har lyst til å lese en annen opplevelse, så sjekk ut denne her – om magesmerter og akutt lindring.

Hva er iTOVi-scanner?

Dette er en liten «duppedings» som leser kroppen din. Scanneren kombinerer Galvanic Skin Response (GSR) elektroder, en trykksensor, temperaturavlesere og Bluetooth-teknologi for å måle små endringer i hudens elektriske strømføringsevne. Dette blir veldig teknisk. Ønsker du å lese mer om dette, så sjekk ut iTOVi sine teknologi-sider her.

For meg er praktisk bruk mer viktig. Det første du gjør når du har fått scanneren din er å sette den til lading. Mens du venter, så laster du ned appen du trenger. Så registrerer du den du skal scanne (og den første du scanner er vel deg selv?). Selve scanningen tar 3-5 minutter. Du skal holde på scanneren, mens du får en hyggelig melding på appen fra Cy Tidwell som forklarer deg hvordan scanneren fungerer. Scanneren vibrerer kjapt når den starter og når den er ferdig. Så kommer resultatet opp i appen. Og det er nå det blir spennende!

Nå får du nemlig svar på hva kroppen din trenger aller mest!


Du kan se et eksempel på en scanning på videoen under.
(Teksten fortsetter under videoen)

Rapportinnstillinger

En av de tingene som er gøy med iTOVi er at det går an å gjøre noen kule tilpasninger. Du kan nemlig velge hvordan rapporten skal være. Du kan velge om den skal vise topp 3, 5, 7 eller 10 produkter. Personlig synes jeg 3 blir for få og 10 blir for mange.

Du kan også velge om rapporten kun skal vise eteriske oljer, oljeblandinger (som f.eks OnGuard), kosttilskudd, Kids Collection eller egendefinerte lister. Du kan også vise alt! Disse egendefinerte listene er så utrolig bra! Her kan du f.eks lage en liste over de doTerra-produktene du selv har, eller de produktene som er tilgjengelige i Norge. Eller – det finnes også en annen smart løsning for deg som ønsker å bruke iTOVi-scanneren i businessammenheng.

Når du har fått opp rapporten så kan du stille inn appen til å sende denne rapporten direkte til mailadressen til den som blir scannet.

Eteriske oljebøker i appen

En annen utrolig kul funksjon med appen er at du kan få med to eteriske oljebøker. Essential Emotions og The Essential Life. For å få med disse må du ha et Premium-medlemsskap. Dette kan du bestille sammen med scanneren din.

Ta en titt på videoen over her – der ser du de ulike bøkene og hvordan de kommer opp i appen.

Lyst til å lære mer om iTOVi-scanneren, få tilsendt tilbud og andre spennende ting? Meld deg på nyhetsbrevet her.

Er iTOVi-scanneren for alle?

Alle kan kjøpe seg scanneren. Du må ikke være helsepersonell eller terapeut for å kjøpe den. Ønsker du info om pris eller er klar til å bestille? Det kan du gjøre her. Bruker du linken for å bestille, så send meg en melding slik at jeg kan følge deg opp og hjelpe deg i gang med å bruke den.

Kan alle scannes?

Du kan trygt scanne alle personer, nyfødt, små barn, unge, voksne og eldre. Det er ingen aldersgrense. Det er også helt trygt å scanne gravide og personer med pacemaker. Jeg har til og med hørt at noen scanner hunden sin. Så her er mulighetene mange. Dette er noe for hele familien!

Dette var en kjapp innføring i iTOVi-scanneren. Om du har spørsmål, så ta kontakt. Bor du i Vestfold eller er villig til å komme hit for en scanning, så er dét også mulig.

Obs! iTOVi-scanneren er ikke designet for å diagnostisere eller behandle noen diagnoser eller tilstander. Rapporten viser anbefalinger basert på kroppen din sin reaksjon på frekvensene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!