Kjøp Familiepakken – få gratisprodukter

I hele juni (2021) kan du få med 4 gratisprodukter når du melder deg inn med Familiepakken. Dette er hva jeg kaller et skikkelig sommertilbud! Familiepakken er en super startpakke når du har lyst til å bruke doTerra sine eteriske oljer. Her får du ni ulike eteriske oljer, diffuser og vegetabilske kapsler.

Juni er min bursdagsmåned i doTerra. Og det er allerede 5 år siden jeg bestilte mine første eteriske oljer fra doTerra. Flere ganger hadde jeg blitt spurt om jeg ville prøve oljene, men jeg takket nei hver gang. Jeg hadde aldri trodd at eteriske oljer var noe for meg. Så feil kan man ta – og jeg innrømmer at jeg var en av de som trengte tid for å bestemme meg for å lære mer om disse dråpene fra naturen. Da jeg først tok steget, og kom meg på et introkurs, så var jeg forelsket.

Startpakken jeg bestilte er ganske så lik doTerra sin Familiepakke. Eller Norwegian Familiy Essentials Enrollment kit, som det heter på «fint». Dette er den beste måten å starte på – hvis det er de eteriske oljene du er mest nysgjerrig på.

Supertilbud

Håper du har lest helt hit. Det var jo egentlig ikke meningen at du skulle behøve å lese om min doTerra-start. Uansett. Akkurat nå (juni 2021) har doTerra en sommerkampanje som du kan nyte godt av. Meld deg inn med Familiepakken og få følgende produkter gratis: Citrus Bliss Deodorant, Citrus Bliss-olje, Citrus Bloom-olje og Lemon-olje. Dette er en utrolig flott gave – til deg fra doTerra.

Har du lyst til å starte med andre produkter enn bare eteriske oljer? Du kan sette sammen din egen pakke også! Og for å få det samme tilbudet som hvis du hadde meldt deg inn med Familiepakken, må du ha en ordre på 200pv (pv betyr produkt verdi og dette vil vises i handlekurven din). Se mer info om innmelding her.

For å gjøre det enkelt for deg, har jeg laget en video som presenterer disse produktene du får gratis – nå i juni. Du kan se videoen her.

Bestill familiepakken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!