November 2021

November er allerede godt i gang når jeg skriver dette innlegget. Nok en måned med gode tilbud fra doTerra. I tillegg til eteriske oljer på tilbud og gratis, kan du nå også dykke ned i en julegavekatalog og finne noen skikkelige godbiter.

Det er allerede søndag 7. november. Dette innlegget skulle vært ute for snart én uke siden. Men sånn ble det ikke. Livet skjer, og jeg håper du har litt tålmodighet med meg. Vi er midt i å skulle selge huset, og store endringer ligger foran oss. Denne gangen måtte livet og familien komme før dette innlegget. Men nå er jeg her – og nå gleder jeg meg til å dele november-kampanjen med deg!

Månedens tilbudsprodukt – doTerra Peace 10 % rabatt

I hele november kan du få 10 % rabatt på doTerra Peace. Dette er en 5 ml olje som er satt sammen av flere ulike eteriske oljer. Her finner du: Vetiver, Lavendel, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Marjoram, Labdanum og Spearmint.

Denne oljen er, som det fremkommer av navnet, en olje som hjelper kroppen til å roe ned. Og jeg oppfordrer deg til å tenke både fysisk og mentalt. Stort og smått. Og med fysisk så tenker jeg alt som kan skje i kroppen som trenger å roes ned. Det kan være en hud som klør, muskler som trekker seg sammen osv. Prøv å se litt overordnet på kroppen. Det kan gjøre det enklere for deg å velge hvilke oljer du skal bruke.

Når det gjelder mental ro – så er vel det noe vi alle har kjent behovet for. Kanskje både én og flere ganger? Jeg vet ikke hvordan det er med deg, men jeg oppdager noen ganger at jeg lever livet for fort. Det kan være fordi det skjer ting i livet mitt som jeg ikke kan kontrollere. Det kan være at kalenderen fyller seg opp altfor mye – før jeg klarer å si stopp. Det er mye som kan føre til at man trenger en pause fra hverdagen. Da er Peace gull verdt.

Lag en sovespray med en tom OnGuard Spray som du vasker, fyller med kokt, avkjølt vann og noen dråper Peace. Spray over sengetøyet før leggetid. Du kan putte noen dråper av denne oljen i Body Lotion din. Du kan bruke den som parfyme. Eller i diffuseren. Noen dråper i badevannet/fotbadet. Her er det mange muligheter. Hva med noen dråper i tøyvasken når du vasker sengetøy?

Månedens gratisprodukt – Lemongrass

Lemongrass har blitt en stor favorittolje for meg. Det er så lett å gå i den fella å tenke at det er de dyreste oljene som er de beste. Lemongrass er virkelig med på å ta bort denne «myten». Bestiller du din LRP-ordre på 125 pv (eller mer), før den 15. november, får du en flaske (15 ml) med Lemongrass-olje.

Lemongrass er en rensende olje. Jeg har brukt den mye de siste dagene. For å bli kvitt tanker og handlinger som var i ferd med å stagnere meg helt. Det har skjedd flere ting i livet som har gitt litt motstand. Ikke alvorlige ting, men nok til at jeg trengte litt hjelp fra Lemongrass. Det å snuse inn denne oljen – enten direkte fra flaska, fra koppede hender eller diffuseren, hjelper negative tanker og mønstre å slippe tak. En befriende opplevelse, som bare må oppleves.

Andre ting denne oljen en god på er å rense lufta. Drypp et par dråper i papprullen innerst i toalettpapiret. Da vil du få en deilig frisk duft på toalettet/badet. Du kan også lage en spray med denne oljen. Akkurat som jeg nevnte om Peace. Og denne sprayen kan du også bruke i senga – men ikke ved leggetid. Måten du bruker Lemongrasspray på er når du skal skifte på senga. Spray madrass og overmadrass med denne sprayen. Da skaper du et miljø som småkryp ikke trives i.

Årets julegaver fra doTerra

Hvert år gir doTerra oss muligheten til å kjøpe flotte julegaver. Har du rukket å se julekatalogen ennå? doTerra tilbyr oss mange flotte julegaver nå i november. Og flere kommer i desember. Disse gavene finnes bare i et begrenset antall, så finner du noe du ønsker deg – ikke vent for lenge med å bestille. Plutselig har alle andre kjøpt og det ble tomt før du fikk ut fingeren.

Du finner julekatalogen her. Denne katalogen er på engelsk og jeg anbefaler deg å bla igjennom den først. Så kan du gå tilbake til side to og velge «norsk». Da får du opp norsk tekst på alle produktene. Men katalogen er så fin og den gir en god oversikt over produktene.

Selv elsker jeg å gi bort disse håndlagede tørkeballene til jul! Og Adaptiv badeolje er bare helt nydelig. Den fikk jeg tak i for en stund siden og den er – rett og slett – bare helt nydelig. Jeg har flere ganger lagt meg i badekaret, så sliten og stressa at kroppen dirret. Så fort jeg kommer meg ned i badevannet med Adaptiv badeolje er det akkurat som om alt bare slipper taket og kroppen føles som «ny». En helt ubeskrivelig opplevelse!

Kos deg med julegaveshoppig! Både til de du er glad i OG til deg selv <3

Gi meg et hint om du ikke har din egne doTerra-konto ennå, så kan jeg hjelpe deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!