Oktober 2021

Nok en ny måned! Skal vi si det tiende kapittelet i boken om 2021. Hva håper du at dette kapittelet skal inneholde? Er du klar til å skrive en god historie? doTerra vil iallefall bidra til at denne måneden blir en god måned – både med alle sine gode produkter, og ikke minst gode tilbud. Eteriske oljer er alltid fint å bruke for å gjøre disse kapitlene i bøkene våre – ekstra gode. De kan gi både en god begynnelse, godt innhold og en lykkelig slutt.

doTerra byr på eteriske oljer som Rosmarin og Cassia denne måneden – den ene gratis og den andre med god rabatt. I tillegg er det flotte velkomstgaver til nye medlemmer! Så har du ikke tatt sats før, men er klar nå, så hopp med begge bena først! For jeg skal ta i mot deg med armene fulle av fine gaver – når du lander 🙂

Månedens tilbudsprodukt – Cassia

I hele oktober vil du få 10 % rabatt på Cassia. Dette gjelder uansett hva slags ordre du bruker.

Cassia fyller hjerte og sjel med glede og mot. Dette er en oppløftende olje for sjenerte og tilbakeholdende personer, som hele tiden forsøker å gjemme seg. Med andre ord en perfekt olje nå som samfunnet åpnes opp igjen og vi kan forholde oss til hverandre på en annen måte enn før.

Cassia gjør at vi opplever mer selvsikkerhet og får lyst til å bli sett. Dette skjer fordi vi selv blir oppmerksomme på verdien av våre talenter og hva vi kan bidra med. Oljen inspirerer oss til å handle, også selv om vi kanskje ender opp med å feile. Langsomt får vi øye på vår genisone – i steden for å se på oss selv som svake, verdiløse eller likegyldige.

Du kan også bruke denne oljen hvis du kaster opp. Hvis du er omgitt av virus og bakterier. Eller hvis kroppen din holder på mye vann. Er blodsukkeret ditt litt svingende bør du også teste ut Cassia. Cassia er en kanel-variant, så du kan også bruke denne i matlaging. Den er varm, så hvis du er grøssen og har noen som kan massere deg, så fortynn med masse baseolje og nyt en varmende massasje 🙂 OBS! Denne oljen kan øke sexlyst. Du er herved «advart»! ;-p

Månedens gratisprodukt – Rosmarin

Månedens produkt er alltid et produkt du kan få gratis. Og måten du får dette gratis på er ved å ha en LRP-ordre på minimum 125 pv før den 15. Og gjør du dette før den 15. oktober, så får du med en gratis Rosmarin-olje.

Rosmarin er oljen for hukommelse og konsentrasjon. Når vi stiller nye og dypere spørsmål, vil svarene du mottar bidra til en dypere erkjennelse som vi kan handle på. Denne oljen vil utvide våre tanker og holdninger til hva vi kan oppnå. Rosmarin er derfor perfekt som «næring» i perioder med vekst og forandring. Du kan også bruke Rosmarin-oljen for å «jorde» selvsikkerheten.

Skal du dykke ned i oppgaver eller lese noe som krever fullt fokus? Putt Rosmarin, Sitron og Peppermynte eller Lavendel i diffuseren. Dette hjelper hjernen til at kunnskapen klistrer seg fast. En perfekt studentolje!

En annen ting som Rosmarin kan brukes til er en dråpe i mascaraen din. Dette vil styrke øyevippene og gjøre de lengre og fyldigere. DU kan også dryppe 1-2 dråper Rosmarin-olje i shampoen din (den mengden du skal bruke pr hårvask) og massere godt i hodebunnen.

Brygger du på noe gruff i kroppen? Lag deg en kopp med oljer, honning og varmt vann. 1-2 dråper av hver av oljene: Rosmarin, Lime og Peppermint.

Akkurat som Cassia er Rosmarin også en varm olje. Perfekt for massasje av ømme muskler.

Gratis gaver til nye medlemmer

Dette er kanskje min favorittdel av kampanjen denne måneden. Ikke for det – oljene over her er veldig gode. Og etter min mening er Rosmarin-oljen en av de mest undervurderte oljene våre. Men – det er noe helt spesielt å kunne dele ut gratis gaver til nye medlemmer! Å kunne stå med favnen full og åpne armer og ønske hjertelig velkommen.

Jeg har laget en egen post med info om produktene du får i denne kampanjen. Det er nemlig to ulike pakker – og de bestemmes ut ifra hvilken startpakke du velger deg.

Diamond Club – lederutvikling – flere gratis gaver

Runde nr 1 av lederutviklingstreningen – Diamond Club – er unnagjort og godkjent. Så nå er jeg videre til nivå 2. Det betyr at DU som melder deg inn får ekstra oljer i gave! Bestiller du Familiepakken, vil du få en gratis Wild Orange (15 ml) og en gratis Copaiba (15 ml). Bestiller du en av de andre startpakkene, vil du få en gratis Wild Orange (15 ml). 15 ml er de vanlig, store flaskene. Hver flaske inneholder ca 250 dråper med oljer 🙂 Du finner startpakkene her. Husk at dersom du ønsker disse gratisgavene, så ta kontakt direkte med meg. Da vil jeg gjøre selve registrerings/innmeldingsprosessen for deg, og da vil disse produktene automatisk legge seg inn i bestillingen din 🙂

HUSK! Diamond Club – gratisoljene – kommer i TILLEGG til kampanjegavene fra doTerra. Så her får du faktisk både i pose og sekk 🙂

Og ja – jeg vet – det kan virke som om det kun er nye medlemmer som blir gjort stas på. Og i Diamond Club så er det nettopp dét som er fokus. Men – som allerede medlem skjer det ting inne på den lukkede facebook-gruppa vår, som ikke er forbeholdt bare nye medlemmer.

Autumn Tour i Oslo – 13. november

Endelig er det klart for et event i Oslo. Denne gangen IKKE på nettet, men et sånt godt gammeldags kurs hvor man sitter i samme rom. Jeg håper du husker hvordan det foregikk før. Og at du er lysten på å møtes igjen. Siden dette foregår på en lørdag (jeg holder sabbat), så kommer jeg ikke til å delta. Men – jeg er sikker på at det blir mange fine og dyktige folk på scenen. Du finner mer informasjon her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!