Sommergaven 2021

Er du en av de som pleier å kjøpe sommergave til deg selv, men ikke har gjort det ennå? Eller kanskje du allerede har kjøpt en gave, men ønsker deg én til? Hvis du i tillegg er interessert i naturlig livsstil, rene produkter og eteriske oljer – ja da bør du definitivt lese videre!

I hele juli deler doTerra ut gavekort til nye kunder! Eller medlemmer om du vil! Og jeg vil gjerne dele ut så mange gavekort som mulig! For jeg elsker å gi bort gaver. Og når gaven er slik at du selv kan velge hva du ønsker deg mest – ja, da blir det helt perfekt!

Hva skal jeg gjøre for å få gavekortet?

doTerra gir bort gavekort til alle som melder seg inn med en av startpakkene i juli. Startpakkene finner du her. Dvs én av pakkene mangler. Calm & Harmony-kittet. Bare fordi jeg har har sommerferie og ikke har fått lagt til dette kittet ennå. Men er det ro og harmoni du er ute etter, så send meg en mail (nina@lykkeligevalg.no), så skal jeg fortelle mer om dette kittet.

Oooops, det ble visst en liten digresjon her. Jaja, sånn kan det jo gå … 🙂

Ønsker du å sette sammen en egen startpakke, så er det mulig. Men – da ønsker jeg at du tar kontakt med meg først, slik at du oppnår kravene for å få gavekortet.

Hvilken verdi har gavekortet?

Gavekortet er på 50 poeng. La meg forklare! doTerra har et poengsystem. Alle produktene har en poengverdi (PV). 1 PV = ca €1. Så hvis eurokursen er på 10, så vil verdien på gavekortet være kr 500,-. Vi kan gjøre en avtale – bruk liken litt høyere opp her. Finn din startpakke og meld deg inn. Når du har fått den første pakken, så tar vi en gjennomgang av produktene du har fått og en god prat. Da finner vi sammen ut hva du bør bruke gavekortet ditt til. Tilpasset dine ønsker og behov. Du kan velge mellom oljer, tannpleie, hudpleie, hårpleie, spa-produkter og kosttilskudd mm.

Kommer gavekortet sammen med startpakken?

Når du blir medlem hos doTerra får du tilgang til din egen nettportal. Du logger deg inn på en side hvor du blant annet kan bestille flere varer. Her vil poengene dine (gavekortet) dukke opp. Disse poengene kommer 20. august. Det betyr at du ikke kan bruke gavekortet på startpakken din.

Hva betyr det å være medlem hos doTerra?

Jeg kom på at jeg sikkert burde lage et helt eget innlegg på akkurat dette. Når du blir medlem hos doTerra, så får du kjøpe produkter til medlemspris. Du vil også få med en oljementor på kjøpet. Jeg er en slik oljementor og jeg hjelper doTerra-medlemmer til å bruke produktene sine. Rett og slett veiledning og opplæring. Og i starten – personlig oppfølging.

Et av de spørsmålene som dukker opp hyppigst er «får jeg tilsendt noe hver måned?». Svaret her er nei. Når du melder deg inn så får du den startpakken du har bestilt og ferdig med det. Men – doTerra har et tilbud til deg som ønsker å få en mer naturlig livsstil. Som ønsker doTerra-livsstilen! Da kan du oppgradere medlemskapet ditt til fordelsmedlem. Dette betyr at du får tilsendt varer hver måned. Et fleksibelt program som gjør at du selv velger hvilke produkter du får fra måned til måned. Du kan lese mer om dette her.

Som medlem kan du også få opplæring til å starte som oljeveileder selv! En utrolig givende og spennende jobb. Lyst til å vite mer? Send meg en mail 🙂

Hva nå? Valg av startpakke!

Tenker du at du er klar til å bestille din første pakke? Trenger du hjelp til å velge hva som passer best for deg? Ta kontakt med meg, så tar vi en prat på telefonen/mail og finner ut hva som passer best for deg. Du kan også velge selv – du finner startpakkene her.

Når du har valgt pakke og bestilt den, så vil jeg få en mail fra doTerra om at du har meldt deg inn og at jeg er så heldig å få være oljementoren din <3 Følg med i mailboksen din etter en mail fra meg 🙂

Jeg gleder meg til å veilede deg og hjelpe deg til å glede deg over disse små og kraftfulle dråpene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!