Tamer

Kids Collection har fått et nytt medlem i familien. Ønsk velkommen til Tamer. Barneoljen som hjelper magen til å føle seg bedre.

Emosjonelt sett er Tamer en utrolig spennende olje. Den bidrar til å integrere barnas tanker, følelser og opplevelser. Den hjelper til å kunne fordøye alle inntrykk gjennom en travel hverdag.

Tamer inneholder følgende eteriske oljer: Spearmint, Japansk Peppermint, Ginger (Ingefær), Parsley Seed (Persillefrø) og Black Pepper

Hovedfordeler ved å bruke Tamer

Uansett hvor reisen går, om du er nær hjemmet ditt eller om du skal ut på en lang reise, så vil det være lurt å ha Tamer i nærheten. Tamer inneholder Spearmint for å løfte og forbedre humøret, Japansk Peppermint for å lindra og avkjøle huden og Ingefær med sin beroligende aroma. Oljene er blandet med baseolje, fraksjonert kokosnøttolje. Tamer Digestive Blend er en blanding av oljer kjent for sine egenskaper til å lindre tegn på bevegelsessyke og ubehag i magen. Smøre den på huden eller inhaler oljen. Denne oljen kan brukes både av barn og voksne.

Ha alltid med deg Tamer når du er ute og reiser eller når du skal spise et stort og kraftig måltid. Tamer er magens beste venn.

Emosjonell bruk av Tamer

Det er ikke alltid enkelt å være barn. Noen ganger kan man rett og slett bli overveldet av for mange inntrykk på én gang. Og når dette skjer kan det lett oppstå konflikter i et lite barnesinn, eller barnehjerte. Det er ikke alltid like enkelt å vite hvilket personlig ansvar man har for å håndtere både egne og andres følelser. Skyldfølelse uten grunn kan lett oppstå. De eteriske oljene i Tamer vil hjelpe, både barn og voksne, til å ha fokus på å håndtere sine egne følelser og velbefinnende. Tamer hjelper oss til å stole på våre egne instinkter og å ha tillit til hva som er best i sitt liv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!