Yoga-oljer

Kombinasjonen yoga og eteriske oljer blir stadig mer populær. Derfor har doTerra spesialdesignet tre nydelige oljer som vil passe perfekt til dine yoga-øvelser.

Align, Anchor og Arise er tre oljeblandinger fulle av gode eteriske oljer som vil påvirke deg mentalt. Align er sentrerende. Anchor er jordende. Arise er oppløftende.

Disse tre oljene kan du få kjøpt i en søt liten eske, Yoga Collection. Eller du kan kjøpe oljene hver for seg. Jeg må med én gang si at jeg ikke er noe yoga-menneske. Jeg har gått på yoga for gravide, men det er all personlig erfaring jeg har med yoga. Men oljene liker jeg og bruker jeg. For disse oljene kan brukes av alle. Og ikke bare i forbindelse med yoga.

Align – Centering Blend

Align inneholder oljene: Bergamot, Coriander, Marjoram, Peppermint, Jasmin og Rose.
Yoga posisjoner hvor denne oljen kan brukes er: Seated Meditation, Warrior II, Triangle og Gate Pose.
Det følger også med en affirmasjon til denne oljen:

I know, accept and am true to myself

I en hektisk hverdag kan det være fort gjort å komme ut av balanse. Man glemmer disse stille øyeblikkene hvor man kan gå litt inn i seg selv og kjenne på hvordan man faktisk har det. Være ærlig med seg selv og åpne opp. Legge fra seg vanskelige ting og ta en liten pause. Align hjelper deg til å lytte. Til å finne tilbake til deg selv. Til å ta kloke valg som er gode for deg. Til å snu negative tanker til positive. Dette er en olje for meditasjon og bønn. Og svinger humøret i alle retninger, så test ut Align og se hva den kan gjøre for deg.

Du kan bruke Align som parfyme. Smør den på pulspunktene, brystet, bak ørene og på anklene.

OBS! Fotosensitiv. Skal ikke smøres på kroppen hvis du skal ut i solen.

Anchor – Steadying Blend

Anchor inneholder følgende oljer: Lavender, Cedarwood Frankincense, Cinnamon, Sandalwood, Black Pepper og Patchouli.
Yogaposisjoner hvor denne oljen kan brukes: Seated Meditation, Seated Twist and Bhu Mudra.
Affirmasjonen til denne oljen er

I am living who I really am

Anchor er oljen for deg som trenger litt mer bakkekontakt, trygghet og rotfeste. Denne oljeblandingen hjelper oss til å være tilstede her og nå og hjelper oss til å være bevisst på når man får lyst til å velge seg bort fra integritet og selvbeskyttelse. Anchor lærer deg å finne tilbake til tillit og balansen i hverdagen. Denne oljeblandingen vil også oppmuntre deg til å møte utfordringer med tillit og mot. Dette er en avslappende og beroligende olje som kan brukes ved meditasjon, bønn og når du trenger ekstra fokus.

Anchor kan brukes som parfyme. Smør den på pulspunktene, brystet og bak ørene.

Arise – Enlightening Blend

Arise inneholder oljene: Grapefruit, Lemon, Osmanthus, Melissa og Siberian Fir.
Yogaposisjoner hvor denne oljen er anbefalt å bruke: Volcano, Standing Side Stretch og Half Moon.
Affirmasjonen til Arise er

I am one with the Divine

Arise er oljen som hjelper deg til å stå trygt i dine egne sko. Denne oljen vil oppmuntre deg til å stå opp for deg selv og dine egne valg. Den vil løfte deg opp og hjelpe deg til å se ditt fulle potensiale. Det er ikke alltid enkelt å se hva man er kapabel til, men Arise vil vise deg. De eteriske oljene i Arise vil hjelpe deg til å bytte ut byrder og motløshet med entusiasme, glede og optimisme.

Du kan bruke Arise som parfyme og smøre den på pulspunktene, brystet, bak ørene og på anklene.

OBS! Denne oljen inneholder sitrusoljer og er derfor fotosensitiv. Skal ikke brukes på huden når du skal være ute i solen.

1 hendelser på “Yoga-oljer”

  1. Tilbakeping: Mai 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!