Clary Calm

Clary Calm er endelig tilgjengelig i Norge. Nå burde alle kvinner reise seg og klappe. For å ønske din nye bestevenn velkommen! Clary Calm er en mild og trygg blanding av eteriske oljer som bringer harmoni ved å balansere og stabilisere hormoner.

Clary Calm sitt tilleggsnavn er Women’s Monthly Blend. Og det trengs vel ikke mye fantasi til for å forstå hva dét betyr? Hehe … I løpet av en måned så forandres hormonene våre veldig. Og har du utfordringer knyttet til dette, så vil du elske Clary Calm.

Clary Calm finnes på en rollonflaske, men er allikevel ikke en Touch-olje. Dvs denne oljeblandingen inneholder ikke baseolje.

Clary Calm inneholder følgende oljer:
Clary Sage
Lavendel
Bergamot
Roman Chamomile
Ylang Ylang
Cedarwood
Geranium
Fennel
Carrot
Palmerosa
Vitex

Hvordan vil Clary Calm påvirke meg fysisk?

Som kvinne så kjenner du helt sikkert kroppen din og syklusen din bedre enn noen andre. Clary Calm er laget for å balansere og stabilisere. Den påvirker ikke kroppen til å gjøre noe den ikke allerede kan. Her er noen punkter på hvordan Clary Calm kan gjøre en forskjell for deg:

Sørger for en lindrende og beroligende effekt gjennom din menstruasjonssyklus
Beroligende aroma som bidrar til å roe ned og balansere emosjonelt
Bidrar til å balansere humøret gjennom måneden.

Gjennom din menstruasjonssyklus – smør på nedre den av magen og gi deg selv en beroligende og avslappende massasje
Om du opplever å bli veldig varm i perioder – smør Clary Calm på huden for en avkjølende og lindrende effekt
Bruk i diffuser for en beroligende aroma som bidrar til å roe ned emosjoner som kan bli overveldende

Se på Clary Calm som din hjelper gjennom alt som har med kvinnelige kjønnshormoner å gjøre. Og se stort på det. Alt fra ubehag, til ting som skjer med huden, sexlyst, blødningene, pms osv. Lek deg med denne oljen!

Emosjonell bruk av Clary Calm

Clary Calm er oljen for sårbarhet. Den oppmuntrer til å finne varmen i vennskap, stabilisere fysiske og emosjonelle ubalanser. Og den fremmer emosjonell intimitet. Altså det å våge å komme nærmere hverandre – eller deg selv. Clary Calm er en perfekt olje å bruke for å støtte graviditet og fødsel siden den styrker mor-barn-forholdet.

Clary Calm lærer deg til å være mer emosjonelt åpen og sårbar. Denne oljen lindrer frykten for avvisning og hjelper deg til å se omsorgen og kjærligheten andre ønsker å gi deg. Empati vil også kunne utvikles ved at man klarer å være åpen for andre menneskers tanker, følelser og behov.

Forsiktighetsregler!

Du kan bruke denne oljen ren om du ønsker det. Det er også helt ok å fortynne den med baseolje. Ettersom Clary Calm inneholder sitrusoljer vil den være fotosensitiv. Unngå derfor eksponering av sol og UV stråler i 12 timer etter påføring.

1 hendelser på “Clary Calm”

  1. Tilbakeping: Juni 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!