GX Assist

Å ha et sunt fordøyelsessystem påvirker alle aspekt av kroppen. Når dette ikke fungerer optimalt, kan dette gi negative effekter på alle de andre funksjonene i kroppen. Det er derfor veldig viktig å gjøre en innsats for at kroppens fordøyelsessystem skal fungere best mulig.

GX Assist er en kombinasjon av kraftige eteriske oljer og kaprylsyre. Disse bidrar til å rense fordøyelsessystemet, som igjen hjelper andre funksjoner i kroppen til å fungere optimalt. GX Assist sørger for å lage et dårlig miljø for potensielle trusler som ikke hører hjemme i kroppen og som kan forstyrre funksjonene i fordøyelsen.

Man trenger ikke å ha «svart belte» i mageproblemer for å forstå at når magen ikke fungerer, så har man det dårlig. Mye av kroppens immunforsvar sitter også i tarmen, og dette er det viktig å ta vare på.

GX Assist er enterokapsler som skal hjelpe kroppen med optimal funksjon av fordøyelsessystemet.

Hva er enterokapsler?

Enterokapsler betyr at kapslene er laget for å løses opp i tarmen. Magesekken inneholder sterk magesyre som kan ta knekken på viktige bestanddeler i GX Assist. Derfor har doTerra brukt en enterokapsel for at kapselen først løses opp når den kommer til tarmen. Hadde kapselen løst seg opp i magesekken ville den vært helt, eller delvis, bortkastet.

Hva inneholder GX Assist?

Her kunne jeg skrevet mye om hver enkelt olje, men det gjør også at jeg kommer til å si ting jeg egentlig ikke har lov til. Så jeg skal fatte meg i korthet. Jeg vil anbefale deg å kjøpe deg en oljebok – om du ennå ikke har en. Den eneste oljeboken på markedet som beskriver doTerra sine produkter er The Essential Life. Det finnes også en annen god bok som jeg er veldig glad i, Modern Essentials. Den finnes til og med på norsk 🙂

Dette ble en liten digresjon. Her er innholdet i kapselen: Oregano, Melaleuca (Tea Tree), Lemon, Lemongrass, Peppermint og Thyme.

Produktet inneholder ikke gluten.

Hvordan bruker jeg GX Assist?

GX Assist tas som en 10-dagers kur. Spis de sammen med måltid. Dette er en rensekur som bør etterfølges av 20 dager med PB Assist +. PB Assist + er pre- og probiotika.

Du kan bruke GX Assist hver måned om du vil. Men du kan også bruke den f.eks hver tredje måned.

Forhåndsregler!

Gravide og ammende må rådføre seg med legen før de bruker GX Assist. Oppbevares utilgjengelig for barn.

5 hendelser på “GX Assist”

  1. Tilbakeping: Juni 2020 - Lykkeligevalg.no

  2. Takk for fin info om oljene som ny i juni og om oljer generelt 🙂 du er flnk,eg hr boksen men ikke vist tidligere hvordan bruke,tror eg starter i morgen med den 🙂

  3. Hei,

    hvor og hvordan bestiller jeg GX Assist? 🙂
    Når man kjøper noe fra DoTerra, må man betale for import da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!