Januar 2022

Tenk – idag er det 20. januar. Kampanjen til doTerra er snart slutt. Og først nå kommer informasjon om disse produktene. Jeg kan ikke annet enn å legge meg langflat og si at jeg har ikke hatt mulighet til å oppdatere denne informasjonen før nå.

Hva skjedde egentlig? Det skal jeg dele med deg. I tillegg til Lemon Eucalyptus, Neroli touch, velkomstgave mm.

For en avslutning på 2021 og start på 2022. Her har det skjedd store ting. Om du følger meg på instagram så har du sett at vi har solgt huset og flyttet. Antakeligvis var dette et utslag av undertrykt og innestengt eventyrlyst pga restriksjoner. Samtidig så vi muligheten til å komme nærmere vår drøm. Så dette er et lykkeligvalg. Det blir i allefall et lykkeligvalg på sikt. For det å ta så store valg er ikke utelukkende bare enkelt. Det har vært skikkelig vanskelig. Tungt. Både fysisk og mentalt. Flytting er en skikkelig detox og personutviklingsreise. Og her er jeg nå. Selv om alt begynner å lysne og bli spennende.

Nå har vi et midlertidig stoppested før vi tar det store spranget ut i den store verden. I den grad Danmark kan kalles «den store verden» ;-p
Og neida – jeg kommer ikke til å slutte med doTerra. Jeg jobber så mye på nett at du kommer nok ikke til å merke så mye forskjell 🙂 Og verden er jo ikke større enn at jeg har en drøm om å komme til Norge og holde gode gammeldagse kurs. Hvor vi kan møtes og klemmes, le og gråte og lære mye om livet og nyttige verktøy. Dét gleder jeg meg veldig til!

doTerra sin januarkampanje

Frem til den 15. januar var det to produkter i kampanjen du kunne få. Dessverre er vi forbi denne datoen nå, så jeg skal ikke bruke så mye tid på disse to. Men om du er nysgjerrig så var det gratis Frankincense/Virak (15 ml) til alle som bestilte for over 200 pv. Og for deg som har en LRP fikk du en gratis Lemon Eucalyptus (15 ml) hvis du hadde en LRP-ordre på 125 pv innen den 15. januar. Her var det kanskje noen «kryptiske» ord og uttrykk for deg som er ny eller ikke medlem ennå. Bare la det ligge foreløpig. Det er uansett for sent å benytte denne delen av tilbudet.

Neroli Touch

I hele januar får du 10 % rabatt på Neroli Touch. At det er en Touch-olje betyr at det er en ren Neroli-olje (appelsinblomst) som er fortynnet med baseolje. Rabatten for du uansett hva slags ordre du plasserer. Om det er en LRP, en engangsordre eller om du bestiller din aller første ordre – enten som medlem eller ikke.

Neroli er en deilig parfymeduft. Og denne parfymen har en god påvirkening på oss også. Du kan bruke oljen på huden din dersom den (altså huden) trenger litt ekstra hjelp til å hente seg inn. Dette kan være pga arr, strekkmerker, alder eller andre ting. Og siden dette er en touch-olje kan du bare rulle den direkte over der huden trenger litt ekstra støtte.

Opplever du litt nervøsitet? Smør Neroli Touch på innsiden av håndleddene dine eller bruk andre pulspunkter. Det samme kan du gjøre dersom tankene blir litt mørke og tunge. Er disse tingene årsak til at det er vanskelig å «lande» eller sove? Bruk Neroli før du skal legge deg.

Emosjonelt sett er Neroli en olje som styrker relasjoner og partnerskap. Oljen virker samlende og stabiliserende og er derfor god å bruke ved konflikter. Bebreidelser, straff, drama og flukt erstattes av harmoni og omsorgsfull samhandling. Våre relasjoner går fra felles sabbotasje til nærende vekst og felles glede. Kanskje mister man noen relasjoner, men det vil på samme tid skape plass til nye og kanskje bedre relasjoner.

Denne oljen brukes eklest på huden, men du kan også åpne den og bruke den i diffuser eller innvortes.

Velkomstgave til nye medlemmer

Denne fordelen til nye medlemmer kan være litt innviklet å forstå. Jeg var litt usikker på om jeg skulle dele den med deg. Men – det er jo en fantastisk gave – så jeg deler, og så må du love meg å spørre hvis det er noe som er uklart. Ok?

Vi starter med gaven først. Nå har du mulighet til å få et gavekort på 100 poeng fra doTerra. Hva er 100 poeng? 100 poeng vil si ca 1.000,- norske kroner. Disse poengene/kronene kan du veksle inn til valgfrie doTerraprodukter.

Hva skal du gjøre for å få disse poengene? Da må du melde deg inn med en ordre på minimum 100 pv i januar. Hva er pv? Pv står for produktverdi eller personlig volum. Dette sier noe om verdien på produktene du kjøper. Bestiller du en av startpakkene doTerra har satt sammen, så vil du komme over 100 pv og har innfridd første «krav» 🙂 Det neste kravet er at du oppretter en LRP-ordre og bestiller for minimum 100 pv i februar. Du kan lese mer om LRP her.

Bor du i et annet europeisk land enn Norge, så vil du få en pakke med kosttilskudd i steden for gavekortet. Verdien er den samme.

Har du spørsmål? Du vet hvor du finner meg. Send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no eller ring meg på 90085412. Og ja – jeg liker å være tilgjengelig. Det er så utrolig irriterende å komme på en nettside hvor du må bruke massevis av tid for å lete etter kontaktinfo og så finner du ingen. I bestefall en robot som aldri kan svare … Vit at jeg er her for deg! Jeg har selv vært helt ny og usikker og vet hvor godt det er å ha en hånd å holde i når man skal begynne å bruke disse oljene <3

Håper at du har fått en god start på året! Jeg gleder meg masse til 2022 og har en skikkelig god følelse for at dette blir et bra år. Og så håper jeg at våre oljeveier krysses mange ganger!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!