Ylang Ylang

På Java, blir sengen til nygifte par pyntet med Ylang Ylang og denne blomsten er ofte brukt som et afrodisiakum. doTerra har dampdestillert blomstene og vi kan kjøpe disse gyldne dråpene i 15 ml flasker. I dette innlegget skal jeg dele litt om denne oljen med deg. En utrolig spennende olje som kan ta deg fra det litt mørke og dystre, harde og «kalde» til det morsomme, lekne, lyse og varme. Er du klar?

Det første jeg leste da jeg satte med ned for å fordype meg litt i denne oljen var:

Ylang Ylang hemmer og lindrer sinne som er oppstått ut i fra frustrasjon

Og ja, det er mange som har spurt om denne oljen kommer i 10 liters bøtter. Nei, det gjør den ikke. Hehe … Men husk at du kommer langt med én dråpe da – når du bruker eteriske oljer fra doTerra.

Er Ylang Ylang magi på flaske?

Kjenner du at du trenger ro, eller noe oppløftende? Eller kanskje du har behov for ro og støtte til å uttrykke dine undertrykte, innerste tanker og følelser? Da kan du ta frem Ylang Ylang og snuse på den. Du kan også lage din egne parfyme, eller PUREfume, av Ylang Ylang. Noen synes Ylang Ylang kan ha en litt kraftig duft. Er du en av de som synes dette, kan du blande den med en eller flere andre oljer. Som for eksempel Lemon, Bergamot, Geranium, Grapefruit, Marjoram, Sandalwood eller Vetiver.

Ylang Ylang kan minimalisere aggressiv oppførsel, sinne, raseri og frykt, samtidig som den fyller oss med følelser som fortrolighet, trygghet, kjærlighet og ro i sinnet. Denne oljen stimulerer entusiasme og kan være en god trøst i perioder med store endringer. Ylang Ylang oppmuntrer til positive emosjoner og bidrar til å forbedre harmoni og tillit. Den vekker takknemlighet ovenfor seg selv og andre, i tillegg til skjønnheten i livet. Den hjelper oss til å tiltrekke oss og kjenne igjen hyggelige erfaringer og glede i hverdagen. Samtidig inspirerer denne oljen vår kreativitet, intiusjon og forståelse. Ylang Ylang hjelper også både menn og kvinner til å glede seg over sine feminine kvaliteter.

Bli med inn i min tankegang!

Vi har allerede lært at Ylang Ylang er beroligende. Dette gjelder både fysisk og emosjonelt. Hva kan den berolige? Masse! Tenk muskler, hud, hjerte, hormoner, følelser, blodsystem og mye mer. En stresset hud kan ofte bli både rød, kanskje tørr, og noen ganger kan det også følge med kløe, svie osv. Se for deg ulike tilstander i kroppen som trenger å roes ned. Så kan du teste ut Ylang Ylang og se hva du får ut av det.

Grunnen til at jeg beskriver det på denne måten er fordi det skaper STORE problemer for meg hvis jeg skal beskrive tilstander hvor denne oljen kan ha en positiv effekt/påvirkning. Jeg skulle så gjerne ha sunget ut høyt og tydelig. Men jeg får ikke lov. Dessverre. Så da må jeg heller prøve å lære deg den måten jeg tenker på – slik at du kan leke og eksperimentere med oljene dine. Og vi kan gjerne leke sammen!

Hvordan tror du kroppen din vil oppleve alle disse emosjonelle endringene som jeg beskrev over? Tror du det er positivt for kroppen å gi slipp på opphopede følelser og sinne? Det tror jeg. Tenk så mye lettere livet kan bli om man legger vekk masse av den tunge bagasjen man sleper med seg til enhver tid. Dette gir også en positiv effekt på den fysiske delen av helsa vår.

Forslag til bruk av Ylang Ylang

 • Masser noen dråper inn i hodebunnen hvis du kunne ønske at håret ditt gror raskere 🙂
 • Oppleves huden fet? Smør noen få dråper Ylang Ylang på huden
 • Klar for en romantisk kveld med din bedre halvdel? Test ut noen dråper Ylang Ylang i diffuseren
 • Ubehag i magen? Smør fortynnet Ylang Ylang over magen eller ta i kapsel.
 • Når hjertet begynner å følge takten til livet og omgivelsene – smør noen dråper over hjertet, under føttene og inhaler

2 hendelser på “Ylang Ylang”

  1. Lykkeligevalg

   Hei Emilika!

   doTerra har Ylang Ylang i sortiment og den kan fint bestilles 🙂 Har du ikke et medlemskap fra før, så kan du få tips til selve registreringen her: https://lykkeligevalg.no/medlemskap-uten-kit/

   Ønsker du kun å kjøpe Ylang Ylang og ikke andre oljer/produkter, så er det kanskje mer lønnsomt å kun kjøpe den via «Shop» og ikke «Join and save»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!