Mai 2022

Da er det på tide å ønske mai måned velkommen. Deilig med grønne museører på bjørka, lengre dager og ikke minst – en ny kampanje fra doTerra. Nå i mai kan du få en eksklusiv eterisk olje som ikke er i fast sortiment. I tillegg får du tilbud, flotte varer som kun selges i en begrenset periode og en nyhet i fast sortiment.

Skal vi bare hoppe ut i det med én gang?

Månedens tilbudsprodukt – Clary Calm

I hele mai kan du få Clary Calm til redusert pris. Du får 10 % rabatt. Clary Calm er en oljeblanding på en praktisk rollon-flaske. Dette er ikke en touch-olje hvor du får en oljeblanding som er fortynnet med baseolje. I Clary Calm er det kun eteriske oljer UTEN baseolje.

Clary Calm kalles også (fritt oversatt til norsk) «kvinnenes månedlige oljeblanding». Så dette er en flott olje for oss kvinner og syklusen vår. Du kan lese mer om Clary Calm her.

Månedens gratisprodukt – Caraway

Som medlem av/kunde i doTerra føler jeg meg skikkelig bortskjemt hver måned. Tenk å gi bort en gratis olje til alle lojale medlemmer – hver måned. Det er en skikkelig flott gave. I mai får vi en helt spesiell olje. Dette er en olje som ikke finnes i fast sortiment. Da er det jo ekstra gøy at den eneste måten å få tak i denne oljen på – er å motta den gratis. Gratis!! Hallo? Hva annet kan man si enn TUSEN TAKK?

For å få Caraway gratis må du legge inn en LRP-ordre på minimum 125 pv før den 15. mai. Da vil det automatisk komme med en flaske med Caraway i ordren din.

Caraway – eller karve på norsk – er en super olje for fordøyelsen. Du kan også bruke den til andre ting. Jeg har skrevet litt om Carawayoljen her.

NYHET – OnGuard tanntråd

doTerra OnGuard tanntråd føyer seg inn i tannpleieserien med tannkrem og munnskyll. Denne tanntråden er laget av nylon og er dobbeltdyppet i OnGuard olje. Dette bidrar til å fjerne plakk og redusere karies.

I mitt 45 år lange liv kan jeg ikke skryte på meg å ha brukt veldig mye tanntråd. Det pleier å skje en intensiv opptrapping fra innkallelsen til tannlegen kommer og frem til selve tannlegetimen. Jeg innrømmer at jeg ikke er den flinkeste på tanntråd. Men – én ting har jeg fått med meg – og det er at det er forskjell på tanntråd. doTerra sin OnGuard tanntråd er av den litt tynne slags’n. Det er ikke som å bruke hyssing liksom. Du finner dette produktet i nettbutikken din og kan legge den til på din neste ordre.

Citrus Bloom – i en begrenset periode

Storfavoritten til flere – Citrus Bloom – er tilbake i en begrenset periode. I april fikk vi kjøpe touch-oljen. Nå i mai har vi tilgang på håndsåpe-konsentrat med dispenser, body lotion og deodorant. Alle produktene kjøpes separat og er i nettbutikken så langt lageret rekker. Disse produktene er populære, så er dette noe du virkelig ønsker, så ikke vent for lenge med å bestille …

Citrus Bloom er en oljeblanding som dufter helt nydelig (har veldig mange sagt – min nese virker ikke, så jeg er litt inhabil i forhold til dufter). Uansett – Citrus Bloom inneholder følgende oljer: Wild Orange, Grapefruit, Lavendel, Roman Chamomile og Magnolia. En ekte våryrfølelsesolje.

Emosjonelt sett er Citrus Bloom en oljeblanding for en ny start. I livet så opplever vi noen ganger at kapitler skal avsluttes og nye skal påbegynnes. Oljene i denne blandingen vil fungere som en overgang fra gammelt til nytt – spesielt i en fase hvor det nye ikke er så tydelig ennå. Perfekt for å rense bort stagnert energi noe som gjerne holder oss «på stedet hvil». Citrus Bloom oppmuntrer oss til å akseptere hvor vi kommer fra og se behovet for lærdommen i det vi allerede har opplevd.

doTerra hjelpearbeid – Co-Impact Sourcing og Healing Hands

En av de tingene jeg virkelig setter pris på med doTerra, er måten de ønsker å hjelpe mennesker på. Ikke bare oss som kan få kjøpe oljene og bruke de, men også menneskene som produserer råvarene. Det er mange mennesker som får hjelp på denne måten. Rundt omkring i hele verden. Rapporten for dette arbeidet i 2021 er nå offentliggjort og du kan lese den her.

Nye priser fra 1. mai

Etter ti år i Europa – uten mange prisjusteringer er tiden nå inne til å gjøre en generell endring. Råvareprisene har steget betydelig de siste årene og nå så doTerra seg nødt til å heve prisene litt. Er du allerede medlem har du fått tilsendt prislisten i nyhetsbrevet fra doTerra. Er du ikke medlem og ønsker prislisten tilsendt, så ta kontakt 🙂

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg en riktig god mai. Bruk tid med de du er glad i og skap gode minner sammen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!