Juni 2022

Da er det på tide å ønske velkommen til juni 2022. En hel ny måned som vi kan fylle med det vi vil. doTerra fyller denne måneden med mange gode tilbud. Her er det mye spennende å glede seg over. Hva sier du til en gratis Citronella, rabatt på Pink Pepper og gratis Litsea og Manuka Touch (kjøp 200 pv eller startpakke Together eller Familiepakken). I tillegg har de to produktpakker som kun selges i en begrenset periode. Matoljer med smak av mexico, italia og tropiske strøk. Citrus Spring og en liten, oppladbar diffuser som heter Move er også produkter som selges kun i begrenset tid.

Skal vi bare hive oss ut i det og se nærmere på disse tilbudene?

Citronella – månedens gratisprodukt

Hver måned gir doTerra bort en gratis olje til sine lojale medlemmer. Og med lojal, menes kunder som handler hver måned – for 125 pv eller mer – før den 15. I juni gir de bort en gratis Citronella (15 ml) til alle kundene som handler for 125 pv (eller mer) innen 15. juni. Men du – les hele dette innlegget og se om du kanskje har lyst til å få med to gratisoljer til. Juni byr nemlig på gratis Litsea og Manuka Touch til alle som handler for 200 pv. 🙂

En av Citronella sine mest kjente egenskaper er at det er en duft som mygg, knott og andre småkryp ikke liker, Det gjør denne oljen perfekt på lyse og varme sommerkvelder. Her er det mange måter å bruke denne oljen på og jeg skal gi deg noen tips her. Vask hagemøblene med vann og noen dråper Citronella. Du kan også lage en spray med Citronella. Vask en tom OnGuard-sprayflaske og fyll denne med kokt, avkjølt vann og 15-20 dråper Citronella. Spray hår, klær, tepper osv med denne sprayen – ca 1 gang pr time. doTerra har også flere diffusere som er oppladbare, som kan tas med ut i hagen.

Citronella har også flere egenskaper. Om du har levd med mye stress og har aktivert denne frykt og flykt-responsen i kroppen, så vil Citronella hjelpe deg å «lande». Det er viktig at denne autonome responsen ikke er aktivert hele tiden. Har du noe i livet ditt som må endres, er det viktig at du gjør dette også. Ikke bare bruke oljer. Håret har også stor glede av Citronella. Du kan bruke 2 dråper Citronella og 2 dråper Lavendel i balsam (oljene tilsettes den mengden balsam du skal bruke pr gang). Masser balsam med oljer inn i håret for å beskytte mot solskader og fjerne/løsne floker i håret). Du kan også bruke 3-5 dråper Citronella i shampo og vaske håret tre ganger om dagen dersom det kommer små kryp som legger egg i hodebunnen. Et sånt typisk fenomen som skjer når mange barn er samlet og bytter luer osv ….

Pink Pepper – 10 % rabatt

Denne oljen er en stor favoritt i matlaging for meg. Når jeg lager påleggspølser er den et must. For ikke å snakke om peppersaus. Mmmmmm ….

Pink Pepper er en av de oljene som virkelig er vanskelig å snakke om når man skal være «compliant». Altså – når jeg ikke skal bruke disse medisinske uttrykkene. Så bær litt over med meg her. Jeg skulle veldig gjerne ropt ut alle diagnoser og plager, men gjør jeg det blir det bråk. Og det kommer jo iallefall ikke deg til gode hvis jeg må stenge nettsiden min.

Du kan bruke Pink Pepper både topisk (på huden), aromatisk (duft) og internt (f.eks i matlaging eller kapsel). Får du auau her og der kan du bruke 2 dråper i en kapsel og spise sammen med mat. Du kan også fortynne med baseolje og smøre på/massere over de områdene det gjelder. Du kan også fortynne Pink Pepper og massere/smøre over muskler som kramper seg/trekker seg sammen. Er det andre typer krampelignende tilfeller kan du smøre 2-4 dråper Pink Pepper under føttene eller ta 5 dråper i en kapsel.

I kroppen skal ulike væsker sirkulere, men noen ganger kan det være litt utfordringer her. Masser gjerne 2 dråper Pink Pepper med baseolje på leggene, hvis disse er en «flaskehals». Er trykket for høyt, kan du smøre 3 dråper PP fortynnet med baseolje over brystet. Men husk – noen tilfeller trenger legehjelp. Bare for å ha sagt det.

Cellene dine vil elske Pink Pepper. Og du ved å bruke denne oljen i kapsel hver dag – 2-4 dråper – hjelpe alle cellene til å trives bedre og å gjøre jobben sin på en best mulig måte. Du kan lese mer om Pink Pepper her.

Emosjonell bruk av Pink Pepper

Emosjonelt sett er Pink Pepper oljen for likhet. Du har kanskje – som mange av oss andre – sammenlignet deg med andre personer? Da er det lett å konkludere med at man enten er dårligere enn eller bedre enn. Pink. Og ender du opp med «dårligere enn» hvis det er områder ved oss selv som vi har et anstrengt forhold til. Sider/egenskaper/forventninger vi ikke klarer å oppfylle. Pink Pepper bidrar til at usikkerhet erstattes med egenkjærlighet.

Gratis Litesa og Manuka Touch

Her er to godbiter som ikke finnes i doTerra sitt faste sortiment. Litsea og Manuka Touch kan ikke bestilles. Og da er det jo ekstra gøy, at den eneste måten å få disse oljene på, at vi kan få disse oljene gratis! I og med at disse oljene ikke er tilgjengelige hele tiden, gjør det også litt mer utfordrende å finne informasjon om de. Jeg har søkt på nettet og funnet noe og dette vil jeg dele med deg her.

I allefall – uansett hvilken type ordre du legger inn i juni, vil du få med disse to oljene. Det kan være at du aldri har kjøpt oljer tidligere og lager din innmeldingsordre (da trenger du enten Together eller Family-pakken som en startpakke. Eller du kan legge til ekstra produkter ved siden av. Ta kontakt så hjelper jeg deg gjerne). Er du allerede medlem, så kan du enten bestille en standard engangsordre eller en Loyalitetsordre. Den siste muligheten er egentlig så dårlig at jeg ikke har lyst til å nevne den engang, men det er jo opp til deg. Du kan også handle uten å bli medlem og betale full pris. Er ordren på 200 pv så får du Litsea og Manuka Touch gratis.

Og du – et tips! Trenger du mange produkter før ferien, så sjekk ant pv på ordren din. Kommer du opp i 400, så del opp ordren i to, slik at hver ordre blir på 200 pv. Da får du nemlig TO Litsea og TO Manuka Touch GRATIS 🙂

Manuka Touch

Første gang jeg hørte om Manuka-oljen sa dr. Hill at denne oljen var som «Melaleuca on steriods». Melaleuca er det samme som Tea Tree-olje. Og dét dr. Hill mente var at Manuka har de samme oppgavene og effektene som Tea Tree – bare ennå kraftigere. Så er du en av de som veldig gjerne skulle ha kjøpt en Tea Tree-olje? Her har du muligheten til å få «storebroren» – gratis 🙂

I jakten på informasjon fant jeg denne teksten skrevet av Farrah Collver. Fritt oversatt til deg. «Jeg har brukt Manuka hver dag i tre år og kan ikke forestille meg et liv uten denne oljen. Jeg elsker at denne oljen er så tykk. Det føles godt å smøre den på og den gir meg følelsen av å bli holdt oppe. En av de mest betydelige egenskapene til Manuka er når du puster inn disse sequiterpenene og ketonene (kjemiske komponenter) så vil de interagere med vårt limbiske system og hjelpe kroppen til å stabilisere og lindre.

Der vi har følt oss såret, forlatt, usikre, kraftløse og sørgende hjeler Manuka oss til å føle at sårene blir tatt hånd om. Vi blir minnet om at det finnes heling og at vi blir tatt vare på. Jeg sier ikke at én dråpe av denne oljen vil hele mange års smerter, men jeg tror at vi omsorgsfullt og fantastisk har blitt skapt og satt på denne planeten som bugner av planter. Planter som er satt her for vårt beste, som vår mat og som vår medisin – både fysisk og psykisk.

Tips for bruk av Manuka

Manuka fra New Zealand er ekstra spesiell fordi ketonene den inneholder er triketoner. Dette er fantastisk for å holde kroppene våre frie for uønskede mikrober. Avhengig av hvor og når de er høstet vil den ha en kjemi som hjelper oss til å opprettholde en sunn betennelsesrespons eller ha en mer immunstøttende kjemi. doTerra sørger for innhøsting med en balansert profil, som gjør at vi får begge fordelene.

Dette betyr at vi kan smøre Manuka lagvis med Frankincense (Virak), Clove eller Copaiba for å lindre ubehag og støtte kroppens regulering av inflamasjoner. Eller du kan kombinere Manuka med Lavendel, Helichrysum eller Thyme (Timian) for å støtte immunforsvaret og huden.

Ønsker du å føle deg tatt vare på, trygg og trøstet bør du teste ut å blande to dråper Manuka med Geranium, Rose, Melissa, Helichrysum, Copaiba eller Peppermint i en rollerflaske og fylle opp med baseolje.»

Du bruke Manuka som du ville brukt Tea Tree. Smør den rundt ørene, på huden eller andre steder hvor det er auuauuuuuauaau. Eller sånne ubehagelige sår som kommer i munnviken noen ganger.

Litsea – en rensende, forfriskende og oppløftende olje

Litsea er opprinnelig fra øst-Asia, og har blitt brukt av Taiwan’s urbefolkning sin tradisjonelle medisin i hundrevis av år. Når du tar denne oljen internt kan Litsea hjelpe med å fremme sunne systemer i kroppen. Dette gjelder ka-r, immun-, nerve- og respirasjonssystemet.

Bruk gjerne Litsea som en del av din daglige rutine som en antioksidant støtte og for å bidra til å holde huden ren og pen. Du kan buke olje på flekker og områder i huden som trenger litt ekstra støtte. Og ønsker du en følelse av balanse så kan du kombinere Litsea med Lavendel, Sandalwood eller Frankincense (Virak).

Ved ubehag knyttet til mage og bilkjøring (karuseller, båt osv), eller at du ikke har lyst på mat, eller kanskje har en dårlig fordøyelse – prøv å massere litt fortynnet Litsea på maten. I sirkelbevegelser – med klokken. Underveis i min letning etter informasjon om denne oljen, fant jeg flere «vitnesbyrd» knyttet til hoste, pust og respirasjonssystemet. Smør da gjerne oljen (fortynnet) på ryggraden og/eller over brystet.

doTerra Move diffuser og Citrus Spring

Snakk om å få en hyggelig overraskelse og den perfekte gaven til gode venner og sommergaver/avslutningsgaver/vertinnegaver. Disse produktene selges kun i en begrenset periode, og her lukter det faktisk litt «utsolgt» altså. Så har du lyst på denne pakken, så ikke vent for lenge.

Citrus Spring er en olje som er eksklusiv for Europa og denne har vi aldri sett før. Her får du en oljeblanding med følgende eteriske oljer: Wild Orange, Lavendel, Bergamot, Douglas Fir, Cedarwood, Clary Sage og Litsea. Dette er en olje som gir en skikkelig vår og sommerfølelse.

Denne oljen inneholder oljer som både gir en oppkvikker om morgenen og er god til å «lande» om kvelden. Det kule er jo at kroppen tilpasser seg og drar fordel av det den trenger. Bruker du oljen om kvelden vil du bli rolig og avslappet og klar for sengen. Bruker du den om morgenen eller om ettermiddagen vil du våkne eller oppleve mer energi.

Move diffuser er en liten og oppladbare diffuser. Smart å ha med seg rundt der du måtte oppholde deg. Den er kun 4 x 12 cm og kjører i 10 minutter av gangen.

doTerra Cuisine Blend Cooking Collection

Liker du å bruke eteriske oljer i matlaging? Eller er du som jeg var – redd for å prøve? Jeg holdt igjen og turte ikke prøve på lang tid. Nå er jeg kjempeglad for at jeg turte. For eteriske oljer i mat, kaker, bakst osv smaker bare helt fantastisk.

Nå i juni har du mulighet til å sikre deg doTerra sin eksklusive samling med tre oljer som passer kjempegodt til å bruke i mat. I dette settet får du Italian, Mexican og Tropical blend.

Italian Cuisine Blend: Olivenolje, Thyme, Rosemary, Basil, Marjoram og Oregano. Passer perfekt til pasta, pizza og grønnsaker.
Mexican Cuisine Blend: Avokadoolje, Lime, Cumin (korianderfrø), Black Pepper, Cilantro (korianderblader) og Marjoram. Oh yes! Ta fredagstacoen til nye høyder!
Tropical Cuisine Blend: Kokosolje, Wild Orange, Lemon, Lime, Grapefruit, Green Mandarin, Bergamot, Yuzu, Ylang Ylang. Denne oljen brukes i desserter og bakst.

Kjøp én, gi én

Har du hørt om doTerra sitt hjelpearbeid? De er opptatt av å hjelpe mennesker rundt om i hele verden. Denne måneden kan vi bidra til dette arbeidet. Og nå er det flyktninger i og utenfor Ukraina som skal få motta hjelp. doTerra lager omsorgspakker med nødvendige produkter som deles ut til mennesker i nød. Ved å kjøpe én Citrus Bliss Invigorating Bath Bar vil doTerra gi én tilsvarende såpe til disse omsorgspakkene. Du kan velge å støtte med én, tre, ti, femti – det er helt opp til deg. Du velger antallet. Disse såpene er veldig gode og kjøper du de nå bidrar du til en god sak samtidig.

Da tror jeg at jeg har fått med meg det meste om juni-kampanjen. Her var det mange nyheter, gode tilbud, gratis produkter og informasjon. Ønsker deg en nydelig junimåned! Håper du kan fylle disse dagene med gode opplevelser med mennesker du er glad i!

Ps! Og du – hvis du er en av de som har forsøkt å melde deg inn med en startpakke, men ikke fått det til? Du er ikke alene. Send meg en mail, så skal jeg hjelpe deg. De nettsidene for registrering er ikke de beste (hysj … dette må du ikke si at jeg har sagt …). Jeg har noen triks og tips slik at vi skal få registrert deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!