Oktober 2022

Plutselig var oktober her. Høst. Vind. Regn. Nydelige farger i naturen. Sol. Og ikke minst – spennende tilbud og produkter fra doTerra. Det er også en god grunn til å heise flagget i flaggstanga og virkelig feire at vi har fått både Tea Tree (Melaleuca) og Air (Breathe) til Norge. Denne lanseringen har vi ventet lenge på! I tillegg har vi en eksklusiv gratisolje til alle lojale kunder OG årets julegaver har begynt å komme. Har du sett Fox diffuseren? Verdens søteste rev.

Da jeg så alle godbitene doTerra byr på i oktober fikk jeg høy puls. Jeg tuller ikke! Dette var så utrolig spennende og jeg har bare gledet meg masse til å dele dette med deg! Er du medlem hos doTerra så har du allerede fått mail med alle disse tilbudene og kampanjevarene. Og til deg som ikke er medlem ennå – gled deg! Her kommer mye spennende lesing og gode tilbud og lanseringer! Velkommen oktober!

Lansering av Air og Tea Tree

Hvis du er begeistret for eteriske oljer, så er du kanskje en av oss som lenge har ventet på at både Air og Tea Tree skulle lanseres i Norge? For å være helt ærlig var jeg usikker på om vi noen gang skulle få se Tea Tree-oljen i Norge. I allefall i en 100 % versjon. Så dette er stort! Virkelig stort!

For å gjøre det enkelt for deg, så har jeg laget to egne innlegg om disse oljene. Du finner mer info om Air og Tea Tree ved å trykke på navnene i denne setningen.

Månedens gratisprodukt – Japanese Mint

Til deg som allerede er medlem: sender du inn en LRP-bestilling på 125 pv innen 15. oktober, vil du få en flaske gratis Japansk Peppermynte-olje. Denne oljen kommer nok til å vekke bestemor-minner – for jeg tror «alle» bestemødre har hatt en flaske japansk peppermynteolje stående. Denne oljen er ikke i sortimentet til doTerra, og det er første gang vi ser denne oljen i Europa og Norge. Og den eneste måten å få tak i den på, er å motta den helt gratis. I love it! doTerra altså!

Du kan se en god video om oljen her. Japansk peppermynteolje inneholder mer mentol. Dette gir en annen aroma enn den amerikanske peppermynteoljen vi kjenner fra før. Du kan bruke denne oljen på samme måte som Peppermynteoljen.

Douglas Fir – månedens tilbudsprodukt

I hele oktober måned får du 10 % rabatt på Douglas Fir. Dette gjelder uansett hva slags ordre du har. Tilbudet gjelder også hvis du melder deg inn nå i oktober og har Douglas Fir i din innmeldingsordre.

Douglas Fir er en treolje og den tar deg med rett inn i skogen. Treoljene er gull for pusten vår og inhalerer du Douglas Fir vil du kunne oppleve å få bedre plass å puste på. Denne oljen har også en positiv effekt på beskyttelsessystemet vårt. Perfekt nå når vi går høsten og vinteren i møte. Og ja da – jeg skriver litt «barnslig og kanskje i koder», men sånn må det jo bli når man ikke kan kalle en spade for en spade ….

Om hjernen føles som i en grøt eller tåke, så test ut Douglas Fir i diffuseren! Og knirker det i kantene, så smør oljen på ledd og muskler som knirker.

Når det gjelder emosjonell bruk av oljen, så er dette oljen som handler om generasjoner. Douglas Fir vil hjelpe deg til å bryte med tradisjoner du ikke liker, tilgi dårlige ting som kanskje ligger tilbake i tid. Samtidig vil denne oljen vise deg verdien i historien din og generasjoner som har gått foran.

Årets julegaver – nå begynner det!

Hvert år skjer det samme, og nå har det skjedd igjen! doTerra har startet å legge ut disse lekre og spennende julegavene i nettbutikken. Og selv om jeg kaller det julegaver, så er det jo flotte gaver til alle anledninger. Både til deg selv og de du er glad i. Her er det mye å glede seg over. Jeg har laget et helt eget blogginnlegg på alle disse produktene. Kanskje du finner din favoritt? Uansett – du finner julegavene her.

Jeg håper at du har funnet noe du liker her! Og at du har lært noe nytt! Jeg ønsker deg en riktig god oktober og håper du får noen gode uker.

Klem fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!