September 2022

Så ble det høst igjen da. Jeg krysser fingrene for en indian summer i september. Kjenner at jeg ikke er helt klar for å slippe taket i varmen og sommeren ennå. Hva med deg? Er du klar for høst? Uansett om du liker høsten eller ei – jeg tipper at du kommer til å like doTerra sin september-kampanje! Her er det flere gratis produkter du kan få, en tilbudsolje, produkter som kun selges i et begrenset tidsrom og en ny diffuser i fast sortiment. Produktene i fokus her er Rescuer fra Kids Collection, Turmeric (gurkemeieolje), Deep Blue Rub, Deep Blue Stick, Deep Blue-olje, Harvest Spice, Forest Breeze Aftershave Lotion og Laluz-diffuser.

La oss bare sette i gang med én gang.

Månedens gratis produkt – Rescuer

Dette gratisproduktet får du hvis du har en LRP-ordre på 125 pv eller mer – innen 15. september. Vet du ikke hva LRP-ordre er så følg linken i forrige setning.

Rescuer er en av oljene i Kids Collection. Dette er «barneversjonen» av Deep Blue-oljen. Dette er førstehjelpsoljen som lindrer – ikke bare for barn, men for oss voksne også. Ikke bruk den i åpne sår, men perfekt på overtråkk, blåmerker osv. Denne oljen er også perfekt for barn som vokser fort og opplever vondter og ubehag knyttet til dette. Smør direkte på problemområdene. Rescuer lindrer også emosjonelt ubehag, den gjenoppretter ro når man har følt seg helt «lost», og beroliger når frykten virker altfor overveldende. Du kan også oppleve at Rescuer vil hjelpe å identifisere hvilke emosjonelle smerter som gjemmer seg hos hver enkelt.

Smører du på Rescuer gir den deg en påminnelse om at smerte er en form for kommunikasjon og at dette ofte er et resultat av opplevelser som har blitt undertrykt eller tilsidesatt – fordi det har følges altfor overveldende å håndtere. Rescuer inneholder forresten Copaiba, Lavendel, Spearmint og Zanthoxylum eteriske oljer i en blanding av baseoljen fraksjonert kokosnøttolje.

Rescuer bidrar til at du kan legge problemene bak deg og gå videre – bedre og klokere enn før

Månedens tilbudsolje – Turmeric

I hele september får du 10 % rabatt på Turmeric-oljen. Dette gjelder uansett hva slags ordre du legger inn.

Denne våren har mannen min vært alvorlig syk. Han ble hasteoperert for sprukket tarm, de fant kreft, han ble reoperert, vi takket nei til cellegift og får behandling på en privatklinikk i Danmark. Dette er kortversjonen (jeg sitter og skriver på et innlegg som er litt mer utfyllende – dette kan du lese litt lenger utpå høsten). Uansett – i denne prosessen har jeg lært utrolig mye om kroppen. Jeg trodde jeg kunne mye fra før – og det kan jeg jo – men nå har jeg kommet tett på en kropp som ikke har hatt det bra. Dét er lærerikt det.

Tilbake til Turmeric – gurkemeieolje

Betennelse i kroppen er en stor faktor til sykdom. Enten det er en kjent betennelsestilstand, eller det er en skjult betennelse. Det finnes mange potensielle årsaker til at disse betennelsene oppstår, og det er superviktig å bli kvitt de. Å hjelpe kroppen til å håndtere betennelsen. En av de oljene som er best på dette er Turmeric. Denne oljen kommer fra gurkemeie.

Visste du at gurkemeie gir samme effekt på kroppen som å bruke kortisonpreparater? Men med motsatt virkning? Dette er en kortversjon av forklaringen. Kroppen produserer et hormon som heter Kortisol. Kortison er en syntetisk etterligning av kroppens eget Kortisol. Får du Kortison av legen vil dette hemme produksjonen av Kortisol i kroppen. (det er derfor det er så utrolig viktig å trappe rolig ned denne medisinen! og aldri uten overvåkning fra legen din!)

Bruker du gurkemeie, vil gurkemeien hjelpe kroppen til å øke sin egen produksjon av Kortisol. Jeg håper du forstår hva jeg prøver å si her …
Og hvis du lider av sykdommer som er knyttet til betennelser (som er fryktelig mange), så kan Turmeric-oljen være høstens «forskningsprosjekt». Er du allerede under behandling av lege og får medisiner, så ta en prat med han/henne før du begynner å bruke Turmeric. Er du uten medisiner, så er det fritt frem om du vil prøve å løse opp «flokene» med naturens medisin. Det er lite å tape på å teste ut eteriske oljer!

Turmeric kan også hjelpe for andre ting. Den støtter en sunn glukose- og lipidmetabolisme, forbedrer antioksidantnivåene i cellene, samtidig som den støtter cellene våre i alle stadier av deres livssyklus og øker den generelle cellulære helsen. Du kan også bruke den som smakttilsetning i mat og drikke.

For en stund siden skrev jeg et innlegg om Turmeric og Lavendel. Du finner det her.

Spesialgave i september – GRATIS Deep Blue-produkter

doTerra gir oss en fantastisk mulighet nå i september! «Dealen» er som følger:

  • * kjøper du for 150 pv får du en Deep Blue Stick gratis
  • * kjøper du for 200 pv får du en Deep Blue Stick, Deep Blue Rub og Deep Blue olje (5 ml) gratis

Du kan lese mer om Deep Blue-oljen her og her finner du info om Deep Blue-produktserien og ingrediensene i produktene. Deep Blue Stick er et helt nytt produkt i Norge og Europa. Stick’n er også tilsatt Copaiba noe som gjør at den hjelper kroppen til å håndtere betennelser på en god måte. Jeg har selv brukt Stick’n noen ganger nå og liker den veldig godt. Den er enkel å påføre og har god effekt. Både på stiv nakke og skuldre.

Har du en LRP-ordre før den 15. september, på 150 pv får du både Rescuer OG Deep Blue Stick GRATIS.

Harvest Spice – i en begrenset periode

Denne høsten har doTerra igjen frigitt denne nydelig oljen. Tilgjengelig kun en kort periode!

Harvest Spice er en oljeblanding som kun har vært tilgjengelig i en begrenset periode tidligere. Harvest Spice vil gi deg følelsen av ekte hjertevarme og inkludering. Med sin kombinasjon av søt og krydret Cassia, Clove, Nutmeg og Cinnamon, den lindrende opplevelsen av Cedarwood og den friske og oppløftende aromaen av Eucalyptus er dette en perfekt olje å ha i diffuseren når høsten kommer. Kos deg med denne blandingen som gir deg en rik, jordende duft av årstiden for takknemlighet.

Forest Breeze Aftershave Lotion

Visste du at denne aftershavelotion kun selges på det europeiske markedet? Liker mannen din duften av skog, så vil han elske dette produktet. Jeg kjøpte Forest Breeze Aftershave Lotion (FBAL) til min mann da den ble solgt sammen med den mørkegrå Pilot diffuseren. Mannen min ELSKER aftershavelotion, men jeg hadde liksom ikke behov for mengder av Pilot diffuser. Gjett om jeg ble lykkelig når jeg så at vi nå – i en begrenset periode – kan få kjøpt FBAL på denne måten. Nå skal farsdagsgaver, julegaver og bursdagsgaver sikres, både til mannen min og pappa.

Forest Breeze inneholder CPTG eteriske oljer fra Siberian Fir, Cypress, Juniper Berry, Black Spruce, Wild Orange, Frankincense og Caraway. Kremen oppleves lett og ikke klissete/fet. Den absorberes raskt inn i huden. Lindrer huden etter barbering.

Jeg skal også gi deg små knagger i forhold til de emosjonelle påvirkningene disse oljene har. Det er jo ikke sikkert mannen din er veldig interessert i dette, men da kan jo du følge litt med og se om det stemmer 🙂 Og ikke glem da – at han blir en «levende diffuser» og at du også får gleden av disse deilige oljene.

Siberian Fir tilbyr nye perspektiver som er best i det lange løp. Cypress frigir det som ikke er godt for deg slik at du kan omfavne nye begynnelser. Juniper Berry styrker deg i stå i det du frykter og i møte med det ukjente. Black Spruce minner deg om at du har støtte omkring deg. Wild Orange hjelper deg til å ha realistiske forventinger. Frankincense åpner opp for ny vekst og utvidelse av …. (opplevelser, kunnskap, omgivelser osv). Caraway forebygger at små bagateller skal bli store utfordringer/problemer.

Laluz diffuser

Laluz er en lekker diffuser som jeg gleder meg til å ta i bruk. Denne diffuseren har en vannkapasitet på 120 ml og passer til rom som er inntil 30 kvadratmeter. Har du ønsket deg en diffuser som kan kjøre hele natten, så kan du stille inn Laluz til å kjøre i ca 8 timer. Vil du ha høyere «intensitet» på dampen som kommer ut, så kjører den i ca 4 timer.

Denne diffuseren har et lekkert design med en glasstopp og den har tre lysinnstillinger – dempet, lys varm og lavendel.

Håper du er like begeistret for denne kampanjen som meg! Og du – er du ennå ikke medlem, og synes det er vanskelig med innmelding – ta kontakt med meg. Jeg har pratet med flere som sliter med innmeldingen. Du er ikke den eneste og jeg vil gjerne hjelpe deg! Bruker du chat-funksjonen her inne så husk å logge deg på facebook før du skriver melding. Ellers får du ikke svaret fra meg. Dessverre ….

Ønsker deg en riktig god september! Nyt dagene og fyll de med noe som er meningsfullt for deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!